CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Total Pageviews

Sunday, January 27, 2013

Syukur Alhamdulillah.. tp, tp...

Assalamualaikum semua.. Selamat Menyambuat Tahun Baru !!! Happy New Year !!!
dah, dah wanie. stop it ! kau sedar x kau dah ketinggalan zaman nk wish hepi new year ??? ohh yeke ?? ok2.. aku st0p.. hehehe. 

Lamenye x jenguk blog den ni.. nak kate sibuk xde lah sibuk mane. tp kemalasan nk menaip tu meluap2 btol.  Ekceli sbnrnye aku bukanlah jenis yg kreatif nk menaip.. tu pasal blog aku manjang kene tinggal jer. kuikui. 

Ok, berbalik pd tajuk asal. still ingat lg tak yg aku penah ckp aku mnghadiri satu sesi temuduga jawatan setiausaha di TNB Bangsar ? alaaaa yg tunang aku dok k0l aku berpuluh kali tu takot ben0r aku cuci2 mate kt bangsar tu.. hehehe. 

Syukur Alhamdulillah.. aku berjaya dapatkn jawatan tu. Jawatan Setiausaha (tetap) di Tenaga Nasional Berhad.. gaji pun tip t0p..  tp tp tp.. aku ingatkn aku diletakkan di Bangsar. lepas aku hantar dokumen2 yg TNB nak, terus die maklumkan penempatan pd aku. sekali dapat kat Melaka.. TNB Melaka Timur 2 Jasin. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. berjauhan la aku dgn tunang aku pasni.

Terus aku survey kem2 yg ade kat Melaka.. amik kau.. laju je aku on lapt0p. aku nk suh gak tunang aku posting dr kem rasah ke Melaka.. Kem Sg Udang. tak kire tak kire !! huwaaaaaaaaa.. hukhuk. Apekan daya. ingt senang2 die nk mintak posting cmtu jer.. kalau aku bini die takpe gak. ni baru tunang.. isk isk. 

Tunang aku yg temankan serahkan segala dokumen di TNB Bangsar.. die pun muke mcm x rela jer nk bg aku pegi Melaka. tp dah rezeki aku kat situ.. nak taknak die kene relakan.. nak lepaskan syg. bukan senang org nak tawarkan kite keje. mungkin ini rezeki kawen.. 

Ekceli tarikh kawen kami mungkin bulan Mei tahun ini.. insyaAllah. Lepas raya cina ni tarikh akan ditetapkan.. h0pe segala2nye berjalan dgn lancar. 

*tadi baru abis kursus kawen. yeahhhhhh.. dah dpt sijil. dah leh kawen s0k. eh ? hehe. org khusyuk dgr ape yg utz n ustazah sampaikn, aku syok td0 kat belakang.. kehkeh. tunang aku pulak d0k kemain depan sekali.. skemanye die.. hihihihi.

4 comments:

ayut said...

ooo..ni la yg kena berjauhan tu...takpela..berkorban seketika...mgkn ad hikmah yer kan :)

ayut said...

wani oo wani.. :)

wanie said...

dulu sy fikir die yg akn tnggalkn sy.. rupenye sy yg akn pindah tnggalkn die.. hukhuk

man said...

sabar ye...